Tahukah anda….???

Apakah pakaian yang anda basuh bebas dari kuman…??? Berbagai macam jenis bahan pencuci  boleh kita gunakan untuk mencuci pakaian kita sehari-hari. Tetapi adakah anda pasti bahan-bahan pencuci pakaian itu bebas dari bahan yang berbahaya.? Tahukah anda bahwa mungkin banyak serbuk pencuci lainnya  mengandungi perengsa yang mungkin boleh diserap melalui kulit atau sedutan-penyebab alahan. Triethanolamine dodecylbenzenesulfonate adalah seperti merengsa, dan disenaraikan sebagai bahan berbahaya oleh EPA dan DOT. Sentuhan boleh merengsa dan membakar kulit dan mata, bauan boleh merengsa hidung, tekak dan paru-paru menyebabkan batuk, lelah ataupun sesak nafas. Dan pemakaian berungkali akan menyebabkan kekeringan kulit, kegatalan dan ruam.

Dalam entry saya kali ini saya akan memperkenalkan kepada anda semua Fresh Laundry Concentrate Powder yang mengandungi  formula semulajadi-enzim dan paling selamat, tanpa anda harus risau kandungannya. Dan Fresh Laundry ini tidak akan menyebabkan masalah-masalah seperti pencuci pakaian yang lain.

Dalam 1 kotak Fresh Laundry Concentrate Powder ini boleh membasuh sampai 88 basuhan. Cairan pekat dalam 5.5 lb. Fresh Laundry ini berprestasi tinggi yang membolehkan membasuh pakaian dengan mengekalkan warna cerah pakaian dan membasuh pakaian yang putih makin bersih. Ianya selamat untuk semua jenis kain dan berkesan dalam air keras ataupun lembut. Dan telah dirumuskan agar tidak memindahkan warna pakaian yang satu kepada pakaian lainnya.

  • Fresh Laundry ianya lebih selamat dan sesuai digunakan untuk semua fabrik yang boleh dibasuh. Hipoalergenik. Tanpa klorin. Dan tanpa bahan kimia berbahaya.
  • Fresh Laundry ianya mempunyai kepekatan tinggi. Dan menjimatkan pemakaian dengan hanya 1 aun sudah memadai untuk cucian muatan sederhana.  Keberkesanannya yang sama dalam semua jenis suhu, sama ada air sejuk atau panas. Menjadikan pakaian putih lebih putih dan pakaian berwarna lebih cerah.
  • Fresh Laundry ianya ramuan semulajadi yang mesra alam dan surfaktan bersifat biorosot. Tanpa fosfat, borat dan nitrat. Tanpa bahan pewarna. Bungkusan yang boleh kitar semula. Dan tentunya selamat untuk sistem septik dan pembentungan.

Sekarang pilihan ditangan anda untuk membuat sama ada inginkan pencuci pakaian yang bebas bahan berbahaya atau dengan pencuci yang memudaratkan kesihatan anda. Pilihlah bahan pencuci yang selamat dan tentunya tidak berbahaya. Apabila anda berminat dengan Fresh Loundry ini, anda boleh buat pembelian sekarang juga dengan hanya klik DISINI. Barang yang anda pesan akan segera dihantar oleh pihak Shaklee melalui kurir ke address yang telah anda berikan. Sangat mudah bukan..? Nah tunggu apalagi..? Jangan lupa beli …

Anda inginkan potongan harga sampai 15-20%..? Marilah join ahli dengan kami..dengan hanya menghubungi no yang tertera di bawah ini.
Anda boleh hubungi Puan Nila di
Sms/wechat/whatsapp/telegram ke no 0176281787. .

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : barangan baby qaseh firdaus
Email : ct_rania@yahoo.com

0 thoughts on “Tahukah anda….???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *