SET UNTUK SI MANJA ANDA

SET UNTUK SI MANJA ANDA

Selalu runsing dengan kanak kanak yang tak menjamah makanan di meja makan..?
Memang masalah yang besar bagi para orang tua yang memiliki kanak-kanak yang susah untuk makan kerana tentunya kanak-kanak yang sukar makan akan terdedah kepada masalah berat badan dan kesihatan lainnya. Selalu mengkonsumsi makanan yang cepat sajipun tak berapa elok, selain mengandung bahan pangawet, makanan ringan atau Junk Food juga terdedah kepada belbagai macam penyakit.
Bagaimana para orang tua di era yang serba canggih ini untuk mengatasi masalah kekurangan  nutrisi yang dialami oleh kanak-kanak mereka…? tentunya belbagai macam cara akan dilakukan bukan ..? seain pemakanan yang teratur tentunya juga penting menjaga atau memperhatikan kandungan zat yang ada dalam makanan kanak-kanak tersebut.
Banyaknya lambakan makanan tambahan yang beredar di pasaran tentunya menjadi masalah tersendiri juga bagi kita para ibu bapa untuk memilih mana satu makanan tambahan yang sesuai untuk anak kita. Kerana selain memikirkan faktor keberlangsungan dimasa hadapan juga sebagai salah satu sebab mengapa kita memilih makanan tambahan untuk anak kita ialah kandungan daam makanan tambahan itu berbahaya atau tidak untuk jangka masa akan datang.
Meal Shakes dan Omega Guard dari Shaklee ini memang terbukti keberkesanannya selama lebih dari 50 tahun ini, selain kandungan yang selamat, ianya juga salah satu makanan tambahan yang semula jadi. Oleh itu kita para orang tua tidak akan takut atau ragu-ragu dalam mengkonsumsi makanan tambahan ini. Karena ianya telah terbukti secara klinikal dan telah diuji kaji oleh pakar-pakar 
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms) Qaseh Firdaus No . Phone : 0176281787 Fb page : barangan baby qaseh firdaus Email : ct_rania@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *