SET RAMADHAN YANG AWESOME………

Set berpuasa biasa kami memanggilnya SET MIGHTY 3 GEM ianya adalah set yang mengekalkan tenaga sepanjang berpuasa. Set ini sesuai diamalkan untuk menggantikan sarapan pagi anda. Menu sarapan pagi ini boleh diamalkan oleh semua golongan dari kanak-kanak hingga orang dewasa. Ia membantu meningkatkan tenaga, mengurangkan rasa letih dan meningkatkan daya tumpuan setiap hari.
Ada 3 jenis produk dalam set ini, diantaranya yaitu:

Meal Shakes, Energizing Soy Protein (ESP) dan Performance Drink.

Meal Shakes dan ESP mempunyai perasa vanilla, gabungan 2 produk ini akan menghasilkan rasa minuman yang sangat lazat dan berkhasiat. Ia mengandungi 9 acid amino yang lengkap untuk keperluan tubuh dan mampu memberikan tenaga serta mengawal rasa lapar ketika berpuasa.

ESP adalah minuman berprotein soya yang mempunyai 9 asid amino yang penting untuk tubuh. ESP memberi rasa kenyang dan bertenaga sepanjang hari. Selain itu ESP mengurangkan resiko serangan gastrik ketika berpuasa. Protwin sangat penting untuk membaik pulih struktur kulit, rambut, kuku dan boleh mengurangkan kolesterol.

MEAL SHAKES lengkap dengan multivitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh. Mengandungi 19 vitamin dengan rasa vanilla yang lazat dan boleh dicampur bersama ESP semasa bersahur. Ia mudah disediakan dan mengenyangkan.

PERFORMANCE DRINK minuman isotonik semulajadi rendah sodium dan gula. Produk yang sangat sesuai diambil semasa berpuasa kerana ia mengelakkan badan dari dehidrsi. Mengurangkan kehilangan bendalir yang menyebabkan tubuh cepat letih dengan rasa oren yang sedap.

Dapatkan SET ini untuk tenaga yang optimum ketika berpuasa, anda boleh menambah supplement lainnya seperti B Complex, Vitalea, dan Vita-C plus semasa bersahur.

Kami mengucapkan selamat menjalankan ibadah berpuasa dan selamat menyambut bulan ramadhan . Semoga anda semua dapat menjalani ibadah puasa degam sempurna dan semoga amal ibadah anda  diterima Allah Swt. Aaminn. Mudah-mudahan ramadhan kali ini kita mampu meningkatkan iman dan ibadah kita .

Saya nak BELI SET INI

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : barangan baby qaseh firdaus
Email : ct_rania@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *