SET KESUBURAN SHAKLEE

Ramai orang bertanyakan kepada saya …apakah yang ada dalam SET SUBUR SHAKLEE...???? dalam kesempatan ini saya nak berkongsi dengan anda semua apa yang ada dalam SET SUBUR SHAKLEE. Setiap pasangan yang berkahwin pasti inginkan kehadiran cahaya mata dan senantiasa sihat. Isteri atau suami perlu mengkonsumsi makanan yang berzat agar senantiasa sihat dan tentunya akan senang untuk mereka memperoleh zuriat secepat mungkin.

Dalam zaman sekarang ini belbagai makanan siap saji selalu menjadi hidangan dan santapan kepada kita semua. Tentunya sedikit sebanyak mempengaruhi kesihatan kita. Selalu mengkonsumsi makanan siap saji akan memdedahkan kita kepada penyakit ataupun masalah kesihatan yang kita tak sedari.

Untuk menghindari kita daripada penyakit, tentunya kita perlu menjaga pemakanan dan gaya hidup. Apa yang patut kita ambik adalah makanan yang berzat dan melakukan senaman untuk memastikan kesihatan yang baik. Disini saya ingin membahas sedikit tentang SET SUBUR SHAKLEE yang perlu diambil oleh pasangan yang inginkan kesihatan yang baik dan ingin segera menimang cahaya mata.

Diantara set tersebut adalah ; ZINC COMPLEX, VITA E COMPLEX, GLA COMPLEX dan B COMPLEX.

ZINC COMPLEX

manfaat Zinc Complex boleh menghalang rambut gugur dan untuk kesihatan prostat dan meningkatkan sistem imun, menolong penyembuhan luka, masalah jeragat, daya seksual dan pertumbuhan organ.

VITA E COMPLEX

Manfaat Vita E Complex adalah menolong melawan penuaan pra- matang pada kulit dan menyokong prestasi otot dan mempercepatkan pemulihan sel serta sebagai anti- oksidan menghalang kerosakan sel dan radikal bebas.

GLA COMPLEX

Manfaat Gla Complex mengurangkan simptoms seperti gatal, bengkak, mengelupas, kekeringan dan sakit sendi. Serta mengimbangi hormon insulin,menurunkan paras kolesterol dan sesuai untuk masalah PMS, kemurungan dan sakit payudara.

B COMPLEX

Manfaat B Complex untuk metabolisme tenaga dan membina sel darah serta meningkatkan fungsi otak serta mengurangkan tekanan serta untuk kecantikan.

kesihatan yang baik adalah kunci utama kebahagiaan rumah tangga kita. Kehidupan yang sihat tentunya akan menjadikan kita senantiasa berbahgia dan sejahtera.  Orang yang sihat kelihatan bertenaga dan kelihatan hebat. Dengan pengambilan yang teratur insaaAllah akan mendatangkan hasil yang kita inginkan. Pastikan anda mengambil SET SUBUR SHAKLEE ini untuk anda dan pasangan.

SAYA NAK BELI SET INI………

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : barangan baby qaseh firdaus
Email : ct_rania@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *