Selamatkah Air Yang Anda Minum..??

Pastikan Air Di Rumah Anda Bersih

Air penting untuk kesihatan manusia. Tetapi ia juga menjadi penyebab pada pelbagai jenis penyakit.  Menurut akbar kosmo, hampir sesetengah daripada hospital di dunia ini dipenuhi oleh pesakit yang menghadapi penyakit yang berkaitan dengan air.
Ada yang beranggapan air masak sudah memadai. Tidak sama sekali …air kotor amat merbahaya kerana virus, kuman, bakteria yang sangat kecil boleh menyebabkan anak-anak mengalami seribu satu infeksi. Air yang disalurkan melalui paip-paip besi logam yang sudah lama,  berkarat dan berkulat akan membawa mudarat pada kesihatan.

SET GET CLEAN WATER

 Jangan pandang ringan masalah air yang kotor dan beracun. Pasanglah penapis air dan pilihlah yang berkualiti seperti Get Clean Water Shaklee. Ianya mesra alam dan memiliki kualiti yang baik. Harganya pun tidak terlalu mahal dan masih terjangkau oleh anda untuk memilikinya. Get Clean Water adalah revolusioner baru-penapisan sistem water-filtration pitcher disahkan oleh persatuan kuality air (WQA) untuk mengurangkan sehingga 99% lead, sertaa berpuluh-puluh bahan pencemara lain yang boleh hadir dalam air anda dan mungkin berbahaya kepada kesihatan anda. Get Clean Water menggunakan blom pepejal karbon untuk menapis dan membersihkan air anda. Setiap penapis air bersih mengendalikan 80 gelen air, dua kali ganda sebagai BRITA dan membeli 2, dan setiap penapis dibuat dari tempurung kelapa yang mampan karbon yang menggunakan proses zeroemission. Tambahan pula, ia adalah water filtration pitcher yang pertama dengan sistem penapis blok karbon yang boleh diisi semula.

Dapatkanlah Get Clean Water untuk anda sekarang juga. Pastikan anda dan keluarga anda mengkonsumsi air yang bersih dan bebas dari bahan-bahan yang berbahaya. Anda boleh membuat pembelian disini. Sangat senang bukan.? Barang yang anda beli akan dihantar oleh pihak Shaklee ke address yang anda berikan melalui kurir. Nah tunggu apalagi..? Pesan sekarang yaa….

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : barangan baby qaseh firdaus
Email : ct_rania@yahoo.com

0 thoughts on “Selamatkah Air Yang Anda Minum..??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *