Selamatkah air dirumah untuk diminum…??

Bahan kimia yang boleh memudaratkan kesihatan anda sebenarnya boleh dikeranakan keadaan air di rumah anda. Logam berat, pencemaran industri, racun perosak ataupun bahan tercemar lainnya. Oleh karena itu perlunya pemeriksaan yang teliti untuk memastikan keadaan air selamat untuk dikonsumsi oleh seisi keluarga. Bagaimana caranya anda untuk memastikan air yang diminum selamat…?? Mudah sahaja, disini saya akan berkongsi tentang sebuah filter yang boleh kita gunakan untuk memastikan air selamat untuk dikonsumsi.

Get Clean Water adalah salah satu cara yang boleh kita gunakan. Get Clean Water adalah revolusioner baru-penapisan sistem water-filtration pitcher  yang disahkan oleh persatuan kualiti air  ( WQA) untuk mengurangkan seningga 99%lead, serta berpuluh-puluh bahan pencemar lainnya yang boleh hadir dalam air anda dan mungkin berbahaya kepada kesihatan anda dan seisi keluarga. Multipatented Get Clean Water menggunakan blok pepejal karbon untuk menapis dan membersihkan air anda. Setiap penapis air bersih mengendalikan 80 gelen air, setiap penapis dibuat dari tempurung kelapa yang mampan karbon yang menggunakan proses zeroemission,. Tambahan pula, ia adalah water fitration pitcher pertama dengan sistem penapis karbon-blok yang boleh diisi semula, jadi  kurang sisa akan ke tapak pelupusan. Bersih, air yang sihat dan plabnet yang lebih bersih, sihat..? kita semua boleh meraikannya.

PERBEZAAN SHAKLEE

Selamat
“Menyngkirkan kandungan plumbum ” dan banyak bendasing lain dan Get Clean Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mugkin terkandung di dalam air. Ia juga diikhtiraf oleh Persatuan Kualiti Air ( Water Quality Association {WQA} ) yang ianya dapat mengurangkan plimbum dan bendasing lainnya.

Mesra Alam
Get Clean Water juga dapat memelihara alam sekitar, kerana menggunakan sistem penuras air dengan blok-karbon isian semula yang pertama. Setiap enuras diperbaut daripada arang  tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

Handal
lebih banyak air bersih yang boleh dihasilkan, daripada jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

Pilihan bijak
Menjimatkan kos.  Rakyat Malaysia banyak membazirkan uang hanya untuk meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja Get Clean Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu.

Anda lihatlah perbezaan air yang ditapis menggunakan Get Clear Water dengan penapis biasa.

Jadi segeralah beralih ke penapis Get Clean Water yang boleh menjaga anda dan seisi keluarga tanpa harus takut dan ragu dengan keadaan air anda. Anda boleh membuat belian dengan klik link dibawah ini.

SAYA NAK BELI SET INI….

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : barangan baby qaseh firdaus
Email : ct_rania@yahoo.com

0 thoughts on “Selamatkah air dirumah untuk diminum…??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *