Rambut Rusak Perlukan ProSante

Setiap rambut memerlukan rutin berbeza di dalam mencuci, pemulihan keadaan dan perlindungan dari kerosakkan agar rasa dan kelihatan hebat di dalam setiap jenis musim dan di dalam setiap cuaca. Dengan keadaan optima kulit kepala, rambut anda akan mengalami kitaran semulajadi yang terdiri sari fasa-fasa aktif dan rehat.

Walaubagaimanapun kesan biasa stress dalaman dan luaran mampu menutup atau menekan folikel rambut,  memendekkan fasa aktif bebuli rambut dan keadaan ini akan mempengaruhi lebih banyak bebuli mengalami fasa berehat lanjutan.

Diantara faktor-faktor mengapa rambut mengalami kerosakan diantaranya :
@proses pendandanan rambut
@menggunakan bahan kimia dari pewarna rambut, pelurus ditambah haba dari alat pendandan rambut akan menjadikan rambut rosak
@cuaca yang ekstrim, cahaya UV dari matahari dan belbagai pencemaran udara dan air yang mampu menekan folikel dan merosakkan rambut
@stres fizikal

Ujian klinikal yang meluas telah menunjukkan sistem penjagaan rambut ProSante secara semulajadi mengurangkan kehilangan rambut sewaktu bersikat, meningkatkan ketebalan dan mengurangkan kerosakkan untuk semua jenis rambut. Sistem ProSante tidak menanggalkan atau mengheringkan rambut anda dan sebenarnya membantu rambut mengekalkan kelembaban dan melawan kerosakan.

Apabila diuji secara bebas mengikut piawai klinikal, sistem penjagaan rambut ProSante membantu memperbaiki dengan kentara penampilan rambut yang rosak dengan kentara dalam masa hanya 30 hari dan menggalakkan meningkatkan penambahbaikan dengan penggunaan berterusan.

Untuk anda yang mengalami masalah rambut, memang baik untuk menggunakan ProSante ini. Selain baik untuk rambut ianya juga jimat. Tentunya anda akan nampak berbeda dan tampilbdengan rambut sihat dan berseri. Jangan tunggu sehingga rambut rosak….manjakan diri anda hanya dengan produk yang bermutu dan mesra alam. ProSante bebas dari bahan yang terlarang dan ianya selamat digunakan untuk anda.

Nah tunggu apalgi dapatkan segera Set ProSante ini untuk kecantikan dan kesihatan rambut anda sekarang juga. Dengan rambut yang sihat tentunya akan menjauhkan kita dari stress dan penyakit kulit kepala. Anda boleh membuat pembelian dengan hanya mengklik link dibawah ini sahaja.

SAYA NAK BELI SET INI…

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : barangan baby qaseh firdaus
Email : ct_rania@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *