PROMOSI HEBAT BULAN INI

Tak biasanya terjadi dalam bulan-bulan yang lain, kali ini Promosi Shaklee memberikan anda 2 jenis barang sekaligus untuk harga promosi yaitu Meal Shakes dan Collagen Powder.  Pastinya anda pengguna tegar Meal Shakes dan Collagen Powder amat bertuah sekali kerana dapat membeli kedua jenis produk itu dengan harga yang jauh lebih rendah dari yang biasa.
Sebagaimana yang anda ketahui Meal Shakes dan Collagen Powder memiliki kelebihan dan manfaatnya tersendiri.

Untuk mengingat kembali apa saja kelebihan yang dapat kita terima, saya akan huraikan sekali lagi diantara manfaatnya yaitu;

Meal Shakes adalah sejenis serbuk yang berwarna agak putih seperti serbuk tepung atau susu. Rasanya yang enak dan pastinya disukai kanak-kanak dengan perisa vanilla. Hanya perlu 1 sudu teh saja sehari untuk bancuhan Meal Shakes ini. Anda boleh mencampur dalam minuman anak anda. Seperti mencampur dengan susu, horlics, milo ataupun minuman kegemaran mereka yang lain. Apabila anak nak makan bubur, boleh juga anda campurkan Meal Shakes ini. Manfaat utama Meal Shakes yaitu membekalkan nutrisi kepada sel tubuh-yang kaya akan protin, membantu tumbuhbesaran, sebagai anti oksida, mengembalikan seri wajah dan sebagai detoksifikasi yang kaya akan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus. Juga sebagai pengganti kepada kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungibsebarang gula tiruan. Lazat dinikmati oleh semua golongan.

Bulan ini Meal Shakes dengan harga promosi dengan BELI 3 PERCUMA 1…memang sangat berbaloi.

Collagen Powder mampu membantu kulit kita mengekalkan elastisiti semulajadi dan memperlahankan kehadiran kedut-kedut.  Collagen powder menjadikan kita tampak lebih muda. Kerana kolagen yang terdapat didalamnya bermanfaat dalam membantu menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan semula. Kuku akan menjadi lebih kuat. Kulit akan kurang kering dan elastisiti akan bertambah baik.  Kulit juga akan sembuh dengan cepat dan ini akan membantu mengurangkan parut. Membantu menghilangkan tanda penuaan. Dengan Collagen powder Shaklee kita akan rasa lebih muda. Dengan mengamalkan pengambilan Collagen powder ini kita akan serasa lebih muda, kerana kolagen sama penting untuk tulang yang perlukan kalsium. Yang pastinya Collagen powder akan menganjalkan kulit, melembutkan dan menegangkan kulit. Ianya juga menegangkan payudara. Begitu banyak keistimewaan Collagen powder yang dapat anda rasai.
Bulan ini Collagen powder dengan Promosi belian BELI 6 PERCUMA 1…Memang berbaloi. Dan dengan belian tersebut secara tidak langsung anda mendapatkan keahlian percuma.

Naah tunggu apalagi.? Bagi anda yang inginkan kesihatan yang baik untuk seisi keluarga ..inilah waktunya untuk membeli Meal Shakes dan Collagen Powder dengan harga yang sangat berbaloi baloi.  Jika anda ingin memesan sekarang anda boleh menghubungi no talian yang tertera di bawah ini.
Begitu penting sekali kesihatan untuk kita semua, maka dari itu cegahlah penyakit sebelum ianya terlambat. Saya harap anda semua tidak mensia-siakan kesempatan yang ada ini. Semoga hari anda semua ceria.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : barangan baby qaseh firdaus
Email : ct_rania@yahoo.com

0 thoughts on “PROMOSI HEBAT BULAN INI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *