Promosi Bulan March Untuk Zinc, Vitalea For Children dan Esp Yang Perlu Anda Dapatkan

Sedar tak sedar kita sudahpun memasuki bulan yang ke tiga dalam tahun 2015. Sangat cepat masa berlalu meninggalkan kita. Tak sabar rasa nak tahu apa Promosi March ini untuk anda? Jangan risau pastinya Promosi bulan ini akan gempak dan buatkan anda rasa ingin cepat terbang untuk dapatkannya bukan? Setiap bulan kami dari Shaklee akan memberikan harga yang berpatutan untuk anda dengan menggelar harga promosi selama sebulan. Sangat berbaloi bagi anda untuk dapatkannya. Kesihatan dan kecantikan sangat penting bukan untuk kita? ya tentunya semua orang ingin tampil ceria, sihat dan bertenaga. Tahniah kepada anda yang sudah memilih Shaklee untuk penjagaan kesihatan dan kecantikan anda dan seisi keluarga. 

Tanpa bercerita panjang lebar, jom kita lihat apa Promosi Bulan ini..? Pastinya anda tertanya-tanya, apa yang best dan apa yang boleh anda dapatkan bulan ini? tak salah dan tak bukan, bulan ini anda akan dapatkan 3 produk sekaligus. Sangat istimewa sekali. Bulan March Shaklee memberikan harga promosi untuk Zinc Complex, Vitalea For Children, dan Esp. Sangat menarik bukan?

Promosi Bulan March 2015

Nah ini dia Promosi bulan ini untuk anda. Sangat istimewa dan juga berbaloi untuk anda dapatkan. Anda boleh membuat belian dengan promosi sebagai berikut :

  • Beli Esp 6 percuma 1
  • Beli Esp Twins pack less 5%
  • Beli Vitalea For Children 3 percuma 1 
  • Beli Zinc Complex 3 percuma 1

Jangan lewatkan harga promosi kali ini. Anda boleh dapatkan promosi ini disini dengan hanya hubungi no talian yang tertera dibawah. Kami akan memberikan konsultasi terbaik untuk anda. Jadi hubungi kami segera untuk dapatkan harga runtuh kali ini. Tentang keistimewaan produk akan saya kongsikan kepada anda pada entry yang akan datang, insaaAllah. 


Kami menyediakan pengkhidmatan pengiriman ke seluruh Malaysia dan juga pengkhidmatan COD kepada anda yang berada di area kawasan Batang Kali, Ulu Yam, Rasa, Bukit Beruntung, Gohtong Jaya dan juga Genting Highland. Jadi jangan segan-segan untuk menguhubungi kami di 0176281787 untuk maklumat lanjut dan konsultasi terbaik untuk anda. 

 CYMERA_20141206_084751.jpg

Marilah kita bersama-sama menuju hidup sihat, cantik dan ceria. Jumpa anda pada entry yang akan datang untuk mengupas lebih dalam tentang kelebihan produk untuk kesihatan dan kecantikan anda. InsaaAllah.

Anda mahu jadi ahli Shaklee dan nikmati potongan hebat 15%-20%

Anda ingin mengetahui Cara Join Ahli Shaklee??
Mudah sahaja… hanya klik sahaja disini :

 join ahli shaklee sekarang.png

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : Qaseh Firdaus Shoppe
Email : ct_rania@yahoo.com

0 thoughts on “Promosi Bulan March Untuk Zinc, Vitalea For Children dan Esp Yang Perlu Anda Dapatkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *