Pengedar Shaklee Di Batang Kali, Rawang, Kuala Kubu Bharu dan Genting Highland

Saya adalah pengedar sah Shaklee area Batang Kali, Rawang, Kuala Kubu Bharu dan Genting Highland. Rasanya senang nak buat penghantaran kepada anda apabila anda berada di kawasan ini.  Saya boleh buat penghantaran sesegera mungkin kepada anda tanpa anda harus menunggu lama.

Ada ramai pengedar di area ini, tetapi terkadang ada customer saya yang berkata mereka tidak boleh menghantar barang terus ke rumah. Tetapi dengan saya InsaaAllah akan boleh hantar barang anda sampai ke tangan anda. Jadi kepada anda yang tercari-cari Pengedar Shaklee area Batang Kali, Rawang , Kuala Kubu bharu dan GentingvHighland, tunggu apalagi…silalah hubungi saya . InsaaAllah saya akan berikan layanan ekslusif untuk anda.

Jom order sekarang. Jangan lupa no talian yang boleh anda hubungi sms/whatsapp/wechat/telegram 0176281787. Puan Nila /En. Firdaus . Terima kasih.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : barangan baby qaseh firdaus
Email : ct_rania@yahoo.com

0 thoughts on “Pengedar Shaklee Di Batang Kali, Rawang, Kuala Kubu Bharu dan Genting Highland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *