NYAH DAN BUANG LEMAK YANG MENGGANGGU DALAM BADAN ANDA

Runsing dengan lemak yang semakin menebal dan membuat anda semakin berat dan bam-bam..?? Apalagi dengan banyaknya acara jemputan kenduri-kendara pada akhir minggu ini. 

Belum terlambat jika anda ingin mengubah tabiat anda yang suka mengumpul lemak pada hujung minggu ini..jangan risau dengan set “Nyah Lemak” ini insaaAllah boleh membantu anda. Mari kita lihat apa sahaja yg terdapat dalam set ini. 
Diantaranya yaitu Lechitin dan Omega.
  • Lecithin sangat baik untuk menghalang tekanan darah tinggi dan mencatikkan otot dan kulit, melindungi hati dan menyerap vitamin yang larut lemak seperti vitamin A, D,E dan K. Tentunya Lecithin sebagai pemecah lemak dan kolesterol dan menghalang obesity.
  • Omega Guard membantu meningkatkan sistem imun dan menyijatkan paru-paru. Serta menentang cancer dan mencegah insomnia dan membantu mengurangkan tekanan. Mencegah prnyakit saluran darah dan strok. Omega Guard juga memelihara fungsi-fungsi sendi dan membantu tumbuhbesaran & perkembangan janindan membantu perkembangan memori serta menyahkan lemak dari badan.

Tunggu apalagi …inilah masanya anda bergerak cepat sebelum terlambat. Tentunya dengan mengamalkan pemakanan yang seimbang dan bersenam, anda akan kelihatan lebih sihat dan menarik. Dapatkan segera set ini dengan hanya beberapa ringgit sahaja. Anda mampu mengubahnya. Dengan badan yang sihat tentunya anda akan senantiasa ceria dan tampil di khalayak ramai dengan penuh percaya diri.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : barangan baby qaseh firdaus
Email : ct_rania@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *