MENUYUSUKAN ANAK, TAPI NAK KURUS DAN SUSU MERIAH….???

APA YANG HARUS KITA AMBIK UNTUK TETAP LANGSING TAPI ANAK KENYANG MENYUSU

Ramai para ibu diluar sana yang masih tertanya-tanya….apa yang harus diambil atau di konsumsi untuk tetap kurus tapi susu badan banyak…..?? jawabannya mudah saja….ambiklah set menyusu Shaklee….

ibu boleh mengambil ESP, Alfalfa Complex, dan Lecithin. InsaaAllah dengan mengamalkan set menyusu ini anda akan terasa khasiatnya dari hari ke hari. Semua ibu inginkan yang terbaik untuk bayi mereka dan tak lupa juga menjaga kesihatan diri juga. Selain pengambilan makanan tambahan Shaklee ini, para ibu juga penting menjaga pemakanan semasa berpantang dan menyusu. Jangan lupa untuk meminum air putih dalam kuantiti yang banyak agar tidak mengalami sebarang masalah dehidrasi. Pola makan pun harus dijaga dan teratur. Elakkan daripada mengkonsumsi makanan yang siap saji. Banyakkan mengambil sayur-sayuran dan buah-buahan. Ibu boleh memilih makanan yang disukai selagi makanan tersebut masih dalam kategori makanan yang sihat untuk ibu dan bayi. 
Dengan mengambil set menyusu shaklee ini insaaAllah semua masalah anda akan selesai dan anda akan merasai pengalaman yang bermakna dalam hidup anda dengan memiliki wajah yng berseri dan tetap slim walaupun menyusukan bayi anda. 
SAYA NAK BELI SET INI…….


Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : barangan baby qaseh firdaus
Email : ct_rania@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *