Manfaat Minyak Ikan Omega Guard Untuk Kesihatan Seisi Keluarga

Pasti anda tertanya-tanya  apakah perbezaan minyak ikan Omega Guard Shaklee dengan minyak ikan yang banyak beredar di pasaran ? Sangat banyak perbezaannya, diantaranya minyak ikan Shaklee ianya minyak ikan tulent dan melalui 3 peringkat penyulingan. Ada sesetengah minyak ikan dipasaran bukan dari minyak ikan sepenuhnya tetapi berasal dari hati ikan, jadi anda kena pandai untuk memilih minyak ikan mana yang sesuai untuk anda dan seisi keluarga. 

Omega Guard Shaklee dihasilkan dengan 3 peringkat penyulingan

Jangan sampai kerana nak murah meriah anda salah memilih dan akhirnya menjejaskan kesihatan anda. Mesti cek kandungan yang ada didalam minyak ikan yang anda beli, minyak ikan Omega Guard dari Shaklee ada research dan kandungan dalam minyak ikan itu sendiri berasal dari laut dalam sebenarnya. Yang kedua minyak ikan Omega Guard melalui 3 peringkat penyulingan  hingga dapat minyak yang tulen. Ingat ya penyulingan ini  menghasilkan minyak ikan yang tulen bukan bercampur dengan toksin atau bahan lainnya.

dapatkan minyak ikan yang tulen yang bebas toksik

Pernahkah anda terpikir banyak kapal -kapal yang tenggelam di dasar laut? Pastinya dalam kapal tersebut banyak lumut dan besi-besi kapal. Sebenarnya kapal karam ini adalah surga bagi ikan-ikan didasar laut, mereka akan makan lumut, alga yang ada disekitar kapal karam itu. Jadi apabila makan alga atau lumut tersebut kebarangkalian memakan plumbum merkuri pun akan besar. Mereka akan makan juga besi-besi yang melekat di lumut atau alga yang ada disitu.  Apabila nelayan menangkap ikan dilaut dan menjadikan ikan ini minyak ikan, tetapi jika tak membuat 3 tahap penyulingan ini, maka minyak ikan itu akan bercampur dengan bahan toksik. Jadi keinginan kita makan minyak ikan yang asalnya ingin sihat akan mengundang padah apabila dalam minyak ikan itu terdapat bahan-bahan  yang membahayakan kesihatan. 


kapal karam syurga ikan makan alga dan lumut

Nak sihat tetapi makan toksik sekali, nak sihat jadi sakit. Itulah apabila kita dapatkan minyak ikan yang murah. Memang murah tetapi tak berkualiti dan buat kita sakit, buat apa kan? kalau tak berkualiti baik tak payah kita ambil daripada membahayakan kesihatan tubuh badan kita. Membazirkan duit sahaja kan? Tetapi berlainan dengan minyak ikan shaklee iaitu Omega Guard, ianya tulen dan dan gred farmasi bukan gred rendah. Yang melalui 3 peringkat penyulingan. Pastinya kita akan ambil minyak ikan yang berkualiti bukan…memang terbukti Omega Guard lah yang terbaik.

Siapakah yang boleh mengambil omega Guard ?

Kanak-kanak umur setahun keatas sudah boleh mengambil Omega Guard ini. Dan tentunya ibu-ibu mengandung, ibu menyusui, seseorang yang ingin diet dan warga emas, serta kanak-kanak  obes. Manfaat Omega Guard untuk kanak-kanak sangat baik. Kerana dalam Omega Guard ada DHA untuk otak yang cerdas dan bijak. Omega Guard ini makanan untuk otak mereka. Juga untuk kanak-kanak yang Hyperactive sangat sesuai kerana Omega Guard akan kawal ADHD (hyperaktive), kanak-kanak yang tak cukup  DHA boleh jadi seseorang yang muram dan selalu mengalami tekanan atau stress. Eh kerana Omega Guard  sangat baik untuk kanak-kanak, jangan lupa berikan pada si manja anda. Untuk jadikan anak-anak  anda cerdas dan pandai. Kadang kalau kita beri makan ikan bersama nasi dirumah, mereka pun tidak semestinya mau makan. Jadi sangat baik bila anda sebagai orang tua memberikan minyak ikan ini kepada mereka.

manfaat omega guard untuk kanak-kanak

Kepada yang nak kurus pun Omega Guard sangat sesuai. Kerana ianya berfungsi membakar lemak. Dan apabila anda ambil Omega Guard ini, anda tidak akan rasa lapar. Sebab ianya tinggikan hormon Leptin. Bila leptin tinggi, keinginan untuk makan akan berkurangan. Perut akan rasa penuh dan kenyang sahaja. Tetapi anda akan rasa dahaga, jadi minumlah air secukupnya. Omega Guard juga boleh kawal kolesterol dan boleh tingkatkan lemak baik dalam badan, dan akan buang lemak yang jahat yang buat anda berpenyakit dan tinggi kolesterol. Dan dengan Omega Guard ini akan tingkatkan lemak baik dalam badan kita dan ianya baik untuk kesihatan jantung kita.

Omeg Guard sangat sesuai bagi pesakit kritikal

Omega Guard juga baik untuk ibu mengandung. Kerana pada saat trimester pertama otak janin mengalami perkembangan otak yang paling pesat. Tak kalah bagus juga Omega Guard baik untuk ibu menyusui. Ibu menyusui akan menyusukan bayi dan bayi akan dapatkan dari susu ibu. Khasiatnya akan mempengaruhi perkembangan otak bayi. Omega Guard juga baik untuk orang dewasa untuk meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru. Menentang cancer, merangdang kesigatan hati selepas pembedahan dan membantu prankreas pesakit kanser untuk berfungsi dengan lebih efektif. Mencegah insomnia dan memelihara fungsi sendi.


Manfaat Omega Guard bagi ibu hamil dan menyusui

Nak kurus dan cantik  dengan Omega Guard

Pada kesempatan ini, saya ingin me war-warkan kepada anda semua bahawa pada bulan November ini special offer untu pembelian Omega Guard. Dengan pembelian Omega Guard 6 botol percuma 1 botol untuk anda. Dan bukan itu sahaja, jika anda ingin membeli 2 botol sahaja pun ada potongan sebnayak 5 % untuk anda. Sangat berbaloi-baloi bila anda membuat pembelian pada bulan ini. Dan pastinya jika anda membeli dengan promosi 6 botol percuma 1 akan mendapatkan percuma keahlian Shaklee. Sangat berbaloi-baloi bukan. Nah tunggu apalagi..? order sekarang yaa….cara yang mudah untuk dapatkan Harga Promosi ini. Cukup hubungi saya  DISINI yer…saya akan hubungi anda segera.

Pembelian 2 Botol akan dapat less 5% dari harga biasa

Harga sebotol asal RM 136, selepas less 5 % menjadi RM 258.40 sahaja

Anda mahu jadi ahli Shaklee dan nikmati potongan hebat 15%-20%

Anda ingin mengetahui cara daftar Shaklee..??
Mudah sahaja… hanya klik sahaja disini :
 CARA JADI AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : barangan baby qaseh firdaus
Email : ct_rania@yahoo.com

0 thoughts on “Manfaat Minyak Ikan Omega Guard Untuk Kesihatan Seisi Keluarga

  1. 1 botol omega guard banyak manfaat untuk kesihatan badan.. berbaloi-baloi pembelian omega guard ini.. jom grab berbotol-botol sempena promosi omega bulan november ini..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *