Lepas 7 Tahun Muka Berjerawat Teruk, Inilah Kesudahannya

Lepas 7 Tahun Geram Muka Berjerawat Teruk, Ini Yg Dia Buat from iReach HD on Vimeo.

Muka Berjerawat memang sangat mengganggu penampilan kita, ya bagaimana tidak? sudah pelbagai produk digunakan tetapi tak manjur juga. Nasib baik Puan  ini mendapatkan cara yang terbaik untuk atasi jerawat yang telah lama di deritanya. Hasilnya kini beliau mampu tersenyum dengan ceria bebas dari jerawat di wajahnya. Kepada anda yang mempunyai kisah jerawat yang teruk, masih ada kesempatan untuk merunbahnya. Amalkan pengambilan set kulit Shaklee untuk anda. 
Diantara Set Kulit Shaklee yang digunakan oleh Puan Nur Farizan adalah set penjagaan muka Nutriwhite, Shaklee Collagen Powder, Vita E Complex, Vita C Plus dan Gla Complex. Anda boleh mengetahui produk-produk tersebut seperti berikut ini,


 Set Penjagaan Wajah NutriWhite

NutriWhite bekerja dengan 5 cara yaitu;

  • Menghalang kerosakan matahari dan alam sekitar dengan  aktif melindungi kulit anda dari merosakkan, gelap kesan sinar cahaya matahari dan UV. 
  • Berkurangan

Rupa pigmen gelap dalam kulit untuk mencegah nada kulit kusam.
anda pasti akan menyukai keputusan kulit lebih cerah, bercahaya. Kulit akan kurang mengalami  perubahan warna dengan penggunaan berterusan,

  • Menyekat 

Rupa pigmen gelap dari sel-sel kulit asas daripada memindahkan kepada lapisan atas, membantutkan kemunculan tompok-tompok hitam.

  • Mencerah

Naungan dari melanin yang sedia ada, yang membawa kepada wajah yang lebih rata dan nada kulit cerah.

  • Memperbaharui

Dengan cepat mengeluarkan sel-sel mati yang membawa kepada biotchiness, mewujudkan cerah dan kulit lebih bercahaya.
set penjagaan kulit NutriWhite

 Vita C Plus
Vita C plus membentuk kolagen . Ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik.  Dengan mengambil Vitamin C setiap hari akan melambatkan penuaan dan meyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.

Vita C Plus

 Vita E Complex
Dengan mengambil sebiji kapsul vitamin E setiap hari akan membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne, bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dab ton muka, dada dan otot peha. Vitamin E juga memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut.

Vita E Complex

 Gla Complex
Gla Complex berfungsi mengurangkan inflamasi kulit, eczema, alergi, kegatalan, kulit kering, memperbaiki bintik penuaan, tinea, kurap. Ianya juga meringankan sakit dan bengkak yang terjadi dari rheumatisma, artriris.

Gla Complex


 Shaklee Collagen Powder

Collagen Powder mampu membantu kulit kita mengekalkan elastisiti semulajadi dan memperlahankan kehadiran kedut-kedut. Kulit tampak lebih muda, kulit akan kurang kering dan membantu menghilangkan parut serta membantu menghilangkan tanda penuaan.


Shaklee Collagen Powder

Begitu istimewa produk shaklee untuk anda. Jadi jangan sia-sia kan kesempatan untuk dapatkan segera produk ini. Tentunya anda akan rasai perbezaan yang kentara. Jangan tunggu sampai keadaan kulit anda menjadi teruk, buat lah tindakan segera. Pilihlah dengan bijak produk mana yang sesuai untuk keadaan kulit anda. 


Dapatkan produk ini dari kami, anda boleh menghubungi no talian yang tertera di bawah dan kami akan bantu anda menangani masalah anda. Konsultasi adalah percuma dan ekslusif untuk anda. Kepada anda yang berada di kawasan area Batang Kali, Ulu Yam, Bukit Beruntung, Gohtong Jaya dan Genting Highland, anda boleh menghubungi kami untuk melakukan Cash On Delivery untuk anda. Sangat mudah bukan ? jadi tunggu apalagi, hubungi kami dan pesan sekarang juga. 


Anda mahu jadi ahli Shaklee dan nikmati potongan hebat 15%-20% Anda ingin mengetahui cara daftar Shaklee..?? Mudah sahaja… hanya klik sahaja disini :

 join ahli shaklee sekarang.png

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ————————————————— Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms) Qaseh Firdaus No . Phone : 0176281787 Fb page : Qaseh Firdaus Shoppe Email : ct_rania@yahoo.com0 thoughts on “Lepas 7 Tahun Muka Berjerawat Teruk, Inilah Kesudahannya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *