Keputihan Yang Selalu Melanda Wanita

Masalah Keputihan memang tak asing lagi bagi wanita diluar sana. Keputihan adalah masalah keluarnya lendir berwarna putih dari faraj atau lebih dikenali sebagai keputihan. Bagaimanapun keputihan ini janganlah dianggap remeh sebab boleh mendatangkan kemudaratan bila tak cepat diatasi. Keputihan adalah pertanda adanya jangkitan kuman seperti Syphilis dan gonorrhea.

Set keputihan shaklee

Apabila anda tidak merawat keputihan ini akan berbahaya dan boleh menyebabkan kanser pada bahagian peranakan seperti kanser serviks dan sebagainya. Statistik menunjukkan 75 peratus wanita sudah berkahwin mengalami masalah keputihan disebabkan aktiviti seksual. Penggunaan produk intim bertoksik seperti sabun, syampu dan gel mandian turut menyumbang kepada gangguan flora bakteria sedia ada di dalam faraj wanita. Biasanya keputihan ini berbau tak sedap dan gatal-gatal pada vagina.

Disini saya ingin berkongsi kepada anda bagaimana anda boleh mengatasi masalah keputihan ini dengan mengamalkan pengambilan set keputihan dari shaklee yang boleh membantu anda. Diantaranya yaitu Garlic dan alfalfa.

Testimoni alfalfa dan garlic

  • Anda boleh menggunakan ALFALFA COMPLEX untuk keputihan kerana alfalfa boleh mengembalikan kenormalan badan yqng berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencatikkan kulit dan otot. Alfalfa berfungi melawan tumor dan melegakan keletihan . Penggunaan jangka panjang akan menghapuskan lemak , mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung , strok dan darah tinggi.
  • Garlic  dapat membantu anda memeprtingkatkan sistem imun tubuh, menghalang penyakit berjangkit seperti selesema, kulat, kuman, virus dan yie candida. Garlic juga dapat menurunkan paras kolesterol dan mencegah kanser.

Usahakan anda mengambil langkah dini untuk mencegah daripada terkena keputihan ini, dengan menjaga kebersihan diri dan persekitaran. Amalkan gaya hidup sihat dengan pemakanan dan menjaga hubungan yang sihat dengan pasangan. Hindari stress dan tekanan.  Buat senaman secara teratur dan mengkonsumsi vitamin seperti alfalfa dan garlic untuk kesihatan dan pencegahan dari keputihan ini.


Anda berminat untuk mendapatkan set keputihan ini ? Senang sahaja, anda boleh mendapatkannya disini. Barang yang anda pesan akan di kirim terus oleh pihak shaklee melalui kurir ke alamat yang anda berikan, sangat senang bukan? Nah tunggu apalagi…dapatkan segera.

Anda mahu jadi ahli Shaklee dan nikmati potongan hebat 15%-20%

Anda ingin mengetahui cara daftar Shaklee..??
Mudah sahaja… hanya klik sahaja disini :
CARA DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE PERCUMA

Rujukan : bku nutrisi Shaklee, http://id.wikipedia.org/wiki/Keputihan, http://www.cdc.gov/std/gonorrhea/stdfact-gonorrhea.htm, http://en.wikipedia.org/wiki/Syphilis, 

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : barangan baby qaseh firdaus
Email : ct_rania@yahoo.com

0 thoughts on “Keputihan Yang Selalu Melanda Wanita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *