Kenapa Esp Shaklee Terbaik.?

Pasti anda tertanya-tanya mengapa Esp Shaklee terbaik untuk anda..?

Esp sangat membantu dalam hilangkan jerawat dan lain-lainnya

  • Kacang soya itu sendiri mesti tumbuh membesar secara ~ kenapa soyabeans mesti ditanam secara organic..sebab kajian penanaman secara kimia (bukan organic) akan menyebabkan nutrisi makanan berkurangan . Dan dari segi kajian,  sudah terbukti ada hubungkait antara cancer dan nitrates.  Jadi amatlah penting pesticides, fungicides dan herbicides tidak digunakan disepanjang proses pembesaran soybeans ini.

Ibu hamil sangat di galakkan mengambil Esp

  • Soybean itu mestilah Non GMO ( tak dihasilkan secera genetic). Kenapa soy protein mestilah non genetik engineered. ? Sebab secara umumnya soybean yang dari jenis genetic ini adalah murah untuk dihasilkan ( ini lebih kurang vitamin sintetik dan vitamin natural ) dan kebanhakan syarikat akan mencari cara untuk menjimatkan kos dan semestinya menggunakan soybean yang dihasilkan secara genetic. Dr. Louis J. Pribyl, a Brazilian goverment scientist menekankan yang berdasarkan kajian.  Toksin akan dibina tanpa disedari apabila gen baru di masukkan di dalam sel tumbuhan.

Diantara pentingnya Esp untuk tubuh badan kita

  • Soy protin itu mesti mengandungi 9 asid amino perlu. Ini ciri amat penting. Badan memerlukan kesemua 9 jenis ini untuk memghasilkan hormon, jus penghadaman, antibodi, enzyme.

  • Dalam pembuatan soy isolate, soyflakes mesti dibersihkan dengn air bukan dengan alkohol. Isoflavone diperlukan untuk mengurangkan risiko cancer paru-paru. Isoflavone juga bermanfaat dalam penyeimbangan hormon dan menaikkan berat tulang.
  • Soy isolate mesti ditambah dengan unsur calcium. Kajian /artikel melaporkan bahawa serbuk soy adalah sangat penting dan boleh menyebabkan kerapuhan tulang. Dan yang demikian unsur calcium yqng secukupnya mesti ditambah dalm soy proein untuk menuetralkan kembali serbuk soy itu. Kebanyakan pengusaha /pengeluar protin tidak menambah cukup kalsium.

Nah tunggu apalagi…Esp memang sangat penting dan tebaik untuk tubuh badan kita. Jangan lepaskan peluang mengamalkan pengambilan Esp ini. Anda boleh membuat pembelian DISINI. Sangat mudah bukan..?? nahhh jangan lupa untuk pesan ya.. barang yang anda order akan dikirim oleh pihak Shaklee ke address yang anda berikan melalui kurir. Jangan lupa untuk memEsan sekarang juga yaa..hadiah misteri menunggu anda. 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : barangan baby qaseh firdaus
Email : ct_rania@yahoo.com

0 thoughts on “Kenapa Esp Shaklee Terbaik.?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *