Kelebihan Omega Guard Shaklee

Kelebihan minyak ikan Shaklee ialah minyak ikan terbaik di dunia. Shaklee Omega Guard diekstrak dari ikan laut air sejuk ( sardin, mackerel, herring, anchovies) di perairan negara Jepun. Ia bukan dari minyak ikan. Omega Guard adalah 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan. Berbanding dengan produk omega dipasaran. Omega Guard merupakan minyak ikan peling tulen di dunia yang mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA dan banyak lagi. Satu sajian Omega Guard dapat membekalkan  905mg asid -lemak omega-3 EPA dan HDA.

Omega Guard untuk perkembangan minda 

Manfaat utama Omega Guard adalah :

  • Asid lemak yang penting yang tak dapat  dihasilkan oleh badan kita.
  • Mencegah penyakit saluran darah dan strok. DHA dan EPA boleh menentang thrombosi, tekanan darah tinggi yang lebih rendah dan kepekatan darah, melincirkan saluran darah dan peredaran darah yang lancar.
  • Membantu tumbuhbesaran dan perkembangan otak janindan membantu perkembangan memori. DHA adalah nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina. Ia penting terutamanya pada 3 bulan terakhir perkembangan otak janin semasa di dalam kandungan. Susu ibu mengandungi kandungan DHA yang tinggi. DHA meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran, mencegah migraine, mencegah penyakit Alzheimer, memelihara penglihatan dan pendengaran. Satu hidangan Omega Guard dapat membekalkan 905mg asid -lemak omega-3EPA dan HDA.
  •  Meningkatakan sistem imun dan menyihatkan paru-paru
  • Menentang cancer-kajian telah menunjukkan bahawa Omega 3 boleh mencegah kanser paru-paru,  payudara,  prostat dan kolon. Ia juga boleh meningkatkan enterogastristis, merangsang kesihatan hati selepas pembedahan, dan membantu pankreas pesakit kanser untuk berfungsi dengan lebih efektif.
  • Mencegah insomnia dan membantu mengurangkan tekanan.
  • Memelihara fungsi sendi.

Untuk penjagaan kesihatan boleh ambil 2 hingga 4 kapsul, 2 kali sehari ( sebelum atau sesudah makan).
Untuk sakit tulang, kolesterol, tekanan darah tinggi boleh ambil 2 kali sehari, 2 kapsul setiap kali.
Anda boleh membuat pembelian DISINI. Barang yang anda order akan dihantar oleh pihak shaklee ke address yang anda berikan melalui kurir. Nah sangat mudah bukan..? Sangat mudah bukan..??? Jom order dan beli sekarang juga….

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : barangan baby qaseh firdaus
Email : ct_rania@yahoo.com

0 thoughts on “Kelebihan Omega Guard Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *