Kebaikan Chewable Vita-c plus 100 mg Untuk Si Kanak-Kanak

Kanak-kanak sangat memerlukan Vitamin C untuk pertumbuhan mereka. Kerana kebanyakan kanak-kanak mempunyai pola makan yang tak teratur dan susah sekali makan makanan yang berzat dan kaya akan vitamin dan mineral. Oleh itu kita sebagai ibu-bapa harus peka dan pandai untuk memilih supplement apa yang baik untuk anak agar mereka tidak mengalami sebarang masalah kesihatan.


Vitamin C yang baik untuk kanak-kanakChewable Vita c plus ini sangat banyak sekali manfaatnya kepada kanak-kanak, diantaranya yaitu:


Dalam Shaklee ada vitamin C yang boleh diambil oleh kanak-kanak, yang rasanya sedap dan senang di kunyah oleh kanak-kanak. Bentuknya seperti gula-gula biasa saja. Jadi tak susah untuk anda memberikan vitamin ini untuk anak. 

  • Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi dan gigi yang sihat.
  • Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran
  • Melindungi daripada jangkitan dan selesema serta meningkatkan imuniti
  • Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi
  • Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon antistress
  •  Mengurangkan gejala alergic
  • Membunuh bakteria patogenik yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
  • Melindungi sel -sel saraf tunjang yang sering dirosakkan oleh radikal bebas
  • Merawat jangkitan saluran kencing dan diperlukan untuk metabolisme asid folic dalam vitamin lain.

chewable vita c plus shaklee


Keistimewaan Chewable Vita-c plus Sesuai untuk kanak-kanak dan boleh dikunyah seperti gula-gula dan mampu diserap dengan lebih baik oleh badan. Didalam Chewable Vita-c plus ini mempunyai citrus Bioflavonoids complex daripada lemon , orange dan grapefruit. Tunggu apalagi berikan Chewable Vita C plus 100mg ini untuk kanak-kanak anda . 


Anda boleh membuat pembelian dengan hanya KLIK DISINI SAHAJA anda  akan mendapatkan barang yang anda order sesegea mungkin. Pihak Shaklee akan menghantar pesanan anda ke address yang anda berikan melalui kurir. Sangat mudah bukan..?? nahh tunggu apalgi , pesan sekarang ya.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya whatsapp Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787 ct_rania@yahoo.com

0 thoughts on “Kebaikan Chewable Vita-c plus 100 mg Untuk Si Kanak-Kanak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *