Kak Yani Kurus Cantik Dan Bergaya Semula Dengan Set Awesome

Ramai pada masa ini yang tak begitu menitik beratkan pada penampilan. Terutama sekali kepada wanita yang sudah berumah tangga. Mereka terlalu sibuk dengan rutinitas seharian hingga melupakan perkara yang teramat penting iaitu  tentang penjagaan kesihatan dan kecantikan mereka.


Kak Yani dulu dan sekarang

Kebanyakan ibu rumah tangga sudah tak menjaga penampilan mereka kerana mereka menganggap ini adalah masalah biasa dan akan terjadi pada sesiapa sahaja apabila sudah berkahwin nanti. Sebelum berkahwin, badan selim melim. Tetapi setelah berkahwin badan menjadi naik dan tak terurus.

Pada kesempatan ini saya nak berkongsi kepada anda tentang rahasia kak Yani yang berjaya menurunkan berat badannya kepada berat badan yang ideal yang selama ini beliau inginkan. Kak Yani hanya mengamalkan pengambilan Set Kurus Awesome sahaja secara berterusan. Diantaranya Kak Yani mengambil Alfalfa Complex, Lecithin, Omega Guard dan juga ESP.Set Kurus Yang Kak Yani amalkan

Apakah keistimewaan set ini ?

  • Alfalfa Complex dapat mencuci hati, darah dan usus. Melawan alahan serta memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air. Alfalfa Complex dapat menyingkirkan lemak dan kolesterol, melawan tumor dan melegakan serta merawat atritis.

Alfalfa bantu pecah  lemak

  • Lecithin Menyerap vitamin yang larut lemak. Yang membantu tubuh dalam menyerap Vitamin A, D, E dan K yang larut dalam lemak. Melindungi hati, menghalang endapan lemak dihati. Lecithin berfungsi memecahkan lemak dan kolesterol. Pelangsingan dan menghalang obesiti. Pengambilan dalam kuantiti banyak dapat memepercepat pembakaran lemak dan kolesterol. Juga dapat mencantikkan otot dan kulit, melembabkan dan menghaluskan kulit yang cantik dan melambatkan penuaan. Manfaat Lecithin juga  meringankan stress atau tekanan dan menghalang pembentukan batu karang. Juga memperbaiki prostat lelaki dan meringankan sembelit.


Lecithin bantu buang lemak


  • Omega Guard membantu membakar lemak jahat yang ada dalam badan. Omega Guard juga baik untuk atasi kolesterol dan juga menjaga kesihatan jantung dan penglihatan kita. Omega Guard membantu meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru. Menentang kanser dan mencegah insomnia dan membantu mengurangkan tekanan. Mencegah penyakit saluran darah dan strok.

Omega Bantu Bakar Lemak

  • ESP sangat istimewa untuk anda kerana dengan mengkonsumsi ESP, anda akan dapatkan pelbagai manfaat selain untuk pengurusan badan. Diantaranya anda akan dapatkan kulit yang cantik, gebu dan juga membekalkan tenaga dan dapat membakar kalori sehingga 35%. ESP penting untuk pembentukan sel yang baru.

Esp bantu bakar kalori sampai 35%

Seperti hal nya kak Yani yang menggunakan kesemua jenis Vitamin ini dan sekarang telah mendapatkan hasil yang betul-betul membanggakan. Lihat sahaja sekarang kak Yani dapat tersenyum lebar dengan penggunaan Set Kurus yang memberikan bonus kulit yang cantik dan ekstra menghilangkan jerawat di wajah kak Yani. Untuk makluman anda sebelum ini kak Yani berjerawat dan sekarang setelah mengamalkan Set Kurus Shaklee, jerawat yang ada turut hilang dan wajah menjadi berseri.
Jadi kepada anda yang mempunyai masalah lebih kurang sama dengan Kak Yani, sebaiknya anda ambil set ini untuk dapat mengatasi masalah yang anda hadapi. InsaaAllah dengan ijinNya dapat membantu anda.Set kurus awesome ini senang sahaja untuk mendapatkannya. Anda boleh mendapatkannya disini, sekarang juga dengan hanya klik gambar dibawah ini. Barang yang anda pesan akan dkirim oleh pihak Shaklee melalui kurir ke alamat yang anda berikan. Sangat mudah bukan? anda tak perlu berjalan jauh untuk mendapatkannya. Cukup di hujung jari sahaja. Begitu mudah dan pantas. Konsultasi terbaik akan kami berikan kepada anda untuk memastikan anda mendapatkan manfaat dari set yang anda amalkan. 

 beli sekarang juga.jpg

Anda pun boleh juga mendapatkan pengkhidmatan Cash On Delivery  dari kami, bagi anda yang berada dikawasan area Batang Kali, Rasa, Bukit Beruntung, Ulu Yam, Gohtong Jaya dan Genting Highland. Barang yang anda pesan akan kami hantar terus ke depan pintu rumah anda. Jadi sangat menjimatkan masa anda dengan terus mendapatkan barang yang anda inginkan, tanpa harus menunggu lama. Konsultasi terbaik tentunya akan senantiasa kami berikan kepada anda, jadi jangan berlengah lagi hubungi kami di no talian yang tertera di bawah page ini. 
 CYMERA_20141206_084751.jpgAnda mahu jadi ahli Shaklee dan nikmati potongan hebat 15%-20%

Anda ingin mengetahui Cara Join Ahli Shaklee ..??
Mudah sahaja… hanya klik sahaja disini : 

 join ahli shaklee sekarang.png

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya whatsapp Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787 

0 thoughts on “Kak Yani Kurus Cantik Dan Bergaya Semula Dengan Set Awesome

  1. Jom kurus cantik bersama set awesome ini. Tinggalkan kebiasaan lama dan berubah kearah yang lebih baik. Kesihatan dan kecantikan harus berjalan seiring agar kita sentiasa berbahgia bersama orang tersayang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *