Istimewanya Herbal Blend Untuk Anda

Adakah anda selalu mengalami gatal-gatal pada badan, tumit kaki merekah dan pecah-pecah. Atau gatal-gatal dan ruam lampin pada baby anda…? Jangan risau, anda boleh sapukan herbal blend untuk kesan yang sempurna.

Kelebihan Herbal Blend dengan produk yang lain yaitu ianya natural tanpa bahan kimia. Banyak lagi kegunaan Herbal Blend ini yang boleh anda rasai. Mengapa tak simpan sebotol dirumah anda…dengan adanya Herbal Blend yang anda siapkan dirumah tentunya akan mudah untuk anda nanti apabila ada emergency kes.

Nah tunggu apalagi..? Buatlah tempahan sekarang juga, selagi stok masih ada. Cara untuk pembelian sangatlah mudah sekali. Dengan hanya klik link dibawah ini anda sudah boleh membuat pembelian. Barang yang anda pesan akan diuruskan pihak Shaklee dengan melakukan penghantaran ke address yang ada berikan melalui kurir. Sangat mudah bukan..? Nah tunggu apalagi…jangan lupa buat tempahan yaa…
Anda ingin mendapatkan discount sebanyak 15 sampai 20% ..? Mudah saja...JOM JOIN AHLI..…anda boleh menghubungi no talian yang tertera di bawah untuk maklumat lanjut. 
Anda boleh sms/wechat/whatsapp/telegram ke no. 0176281787. Puan Nila/ En. Firdaus

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : barangan baby qaseh firdaus
Email : ct_rania@yahoo.com

0 thoughts on “Istimewanya Herbal Blend Untuk Anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *