INGINKAN CAHAYA MATA

Inginkan cahaya mata ?  anda perlu cuba produk ini

Berapa lamakah anda menikah? 1,2,3,4 tahun dan belum dikaruniakan seorang anak ?  jika jawabannya ya, anda tidak mengalaminya sendiri. Banyak juga diluar sana pasangan- pasangan yang belum juga dikaruniakan anak. Memang suara tangisan bayi mungil membuatkan kita rindu untuk segera memilikinya. Banyak kaedah yang boleh pasangan suami isteri cuba untuk lakukan, namun apabila masih gagal lagi, anggap saja ianya belum rezeki kita. Tapi jangan kerisauan itu berlarutan lama sehingga kita taknak mencoba lagi. Kita harus mencoba segala apa yang termampu yang mungkin saja akan mendatangkan hasil. 

Tidak ada salahnya apabila pasangan suami isteri mencuba set shaklee ini yang secara umumnya telah terbukti secara kinikal bagaimana ianya bertindak, yang menyebabkan ianya sesuai di amalkan bagi pasangan yang inginkan anak. Segalanya dari Tuhan kita hanya boleh berusaha dan berdoa. InsaaAllah dengan usaha kita dan rahmat dari Allah tidak ada yang mustahil dalam dunia ini.

Disini saya ingin berkongsi kepada anda apa saja keistimewaan dalam set shaklee ini ,

VITAMIN E
“Vita E dan Selenium – bekerja bersama-sama dengan Vitamin C sebagai anti oksidan. Radikal bebas dalam tubuh mampu merosakkan sperma dan ovum. Jadi bagi menjaga kualiti sperma, seseorang lelaki harus mengambil  Vitamin E dalam kadar yang mencukupi. Selenium lengkap dalam Vita E Shaklee, untuk membantu pergerakan sperma agar lebih tangkas dan bergaya”.

ZINK
Zinc-meningkatkan hormon testosteron dan bilangan sperma. Sangat bagus untuk golongan suami yang mengalami kekurangan :sperm count ” seterusnya meningkatkan peluang untuk hamil.

ALFALFA
Membantu menghangatkan kembali hubungan bersama. Juga dianggap sebagai kacip fatimah karena khasiatnya untuk dalaman wanita. Juga berupaya mengurangkan keputihan pada wanita dan masalah senggugut.

Kita berusaha, hanya Dia yang menentukan. Jika ada caranya, kenapa tidak kan? setelah berusaha tentunya kita juga harus berdoa kepadaNya.

SAYA NAK BELI SET INI…

**these statement  have not been evaluted by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : barangan baby qaseh firdaus
Email : ct_rania@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *