COROTOMAX

Perlindungan antioksida dapat ditingkatkan dengan pengambilan CARATOMAX SHAKLEE. Shaklee mengambil perlindungan antioksid yang terdapat pada buah – buahan, sayur – sayuran dan tanaman lain melalui cara pengasingan dan menyalurkannya dalam bentuk flavanoid dan karotenoid uyang semula jadi. Anda tidak akan mendapat perlindungan gabungan ini daripada sumber makanan sahaja. 


Purata pengambilan karotenoid lutien, likopena dan betakarotena adalah 8mg setiap hari manakala CarotoMax pula dapat membekalkan lebih 13 mg daripada karotenoid yang paling berkhasiat.

  • Mengandungi ekstrak yang unik daripada tomato, biji benih anggur, minyak palma,bunga Marigold dan brokoli bertunas.
  • Menguatkan sistem imun dan membantu mengekalkan kesihatan badan secara umumnya dalam jangka masa panjang serta kesihatan mata dan jantung. 
Carotomax mengandungi 6 jenis karetonoid yang sangat diperlukan oleh badan, yang TIDAK terdapat dalam mana- mana produk kesihatan yang lain. Saya berminat…saya Nak BELI

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. —————————————————  Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp) Qaseh Firdaus No . Phone : 0176281787

0 thoughts on “COROTOMAX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *