Cara Nak Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma

Memang boleh dapatkan keahlian percuma. Tidak perlu bayar yuran keahlian pun.


Kalau biasanya yuran yang harus dikenakan adalah sebanyak RM65 dan tambah postage RM10. Bayaran Ini bukan untuk kami pihak pengedar shaklee yang sah tetapi bayaran itu dikenakan oleh pubak Shaklee malaysia dan anda akan diberikan stater kit member yang berupa satu beg yang mengandungi buku produk, penerangan terperinci berkenaan sistem Shaklee, pricelist dan segala yang berkaitan. Maka ini adalah wajib dibayar oleh sesiapa yang ingin menjadi ahli. Yuran ini adalah seumur hidup tidak perlu bayar yuran lagi, dan anda akan menikmati peluang mendapat harga ahli yang lebih murah dan menguntungkan iaitu 15-20% potongan dari harga retail.

Buku produk

Bagaimana mahu dapatkan keahlian percuma ini? Mudah sahaja kerana shaklee akan waive bayaran ahli dengan setiap pembelian bernilai lebih kurang RM 650. Belian produk yang bernilai lebih kurang RM 650 dengan nilai belian 200 uv makan anda akan layak mendapatkan keahlian percuma. Terlalu banyak nak beli dengan RM650? Anda tidak perlu takut kerana anda boleh beli untuk seisi keluarga dan automatik boleh jimat berbulan-bulan disamping automatik akan mendapat harga ahli dengan pembelian tersebut.

Antara produk yang boleh mendapat keahlian percuma dengan mudah adalah jika anda membeli :


♡ 2 botol vivix
♡ 3kotak collagen powder


Pembelian ini akan melayakkan anda mendapat keahlian percuma (free memebership). Jimat RM75 dan jimat jyga kerana terus boleh mendapat harga ahli.

Jika mahu, anda boleh juga memilih sebarang produk yang menjadi pilihan anda. Boleh campur atau add on mengikut keperluan anda masing-masing.  Bagi yang sukar membuat pilihan, bolh hubungi saya dan berutahu apa masalah anda dan cadangan produk yang betul.

Daripada membeli sahaja dengan harga retail, baik terus jadi ahli shaklee kerana setiap pembelian anda akan dapat mengumpul point dan loint yang dikumpul ini dapat ditukar dwngan cash. Anda akan mendapat cash bonus dari shaklee atas pembelian produk mengikut point yang sudah anda miliki.
Ala macam kad tesco dan jusco tu. Kalau kita guna dpat point nanti boleh tukar hadiah kan. Lebih kurang itulah konsepnya. Walaupun anda bukan nak jadi pebjual tapi dengan adanya keahlian sendiri anda lebib dapat berjomat. Mudah kan? Order pula hanya di hujung jari, jadi anda tidak perlu ke branch shaklee. Semuanya secara online.

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : barangan baby qaseh firdaus
Email : ct_rania@yahoo.com

0 thoughts on “Cara Nak Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *