Bulan October Bukan Promosi Untuk Esp

Telah datang berita gembira yang lama ternanti-nanti oleh para penggemar Esp. Ya pada bulan October ini, Shaklee memberikan harga terhebat kepada peminat Esp yang ramai. Bulan ini anda boleh mendapatkan belian 6 percuma 1. 

Esp baik untuk seisi keluarga
Esp disukai ramai

Sebagaimana yang kita sedia maklum Esp banyak memiliki manfaat bagi tubuh badan kita, diantaranya yaitu: 

  • Membolehkan seseorang itu awet muda 

Asid amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, glad dan lain-lain nya. 

  • Baik untuk hormon 

Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia sangat membantu merendahkan paras kolesterol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung.

  • Baik untuk prostat

Geniestein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Ia memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan sebelum menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopous dan pembesaran prostat.

  • Kulit remaja

Merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.

  • Pembekal tenaga

Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, imsomnia dan tekanan.

  • Membaiki pigmentasi

Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi , kedutan dan kesan tua.

  • Membaiki memori

Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.

Testimoni pengguna

Esp baik untuk kulit wajah 

Normal price RM. 150. Promosi bulan ini beli 6 percuma 1. Tapi bukan itu sahaja, bila anda beli set promosi banyak lagi manfaat yang akan anda dapat. Diantaranya yaitu:Dapat free membership yang berjumlah RM 75 / 85. Dapat beli dengan harga ahliDapat setin Esp yang berharga RM 150Dapat lagi cash bonus bulan hadapan.Sangat jimat berganda-ganda kan.? Tunggu apalagi..? Dapatkan segera selagi stok masih ada dan masih dalam bulan promo. Jika anda berminat, anda boleh menghubungi no yang tertera di bawah yaa… Barang yang anda pesan akan dihantar secepatnya oleh pihak Shaklee melaluaai kurir. Begitu mudah bukan..?? Nah tunggu apalagi..dapatkan segera yer..

testimoni pengguna

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya ( whatsapp/wechat/sms)

Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787
Fb page : barangan baby qaseh firdaus
Email : ct_rania@yahoo.com

0 thoughts on “Bulan October Bukan Promosi Untuk Esp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *