AWET MUDA DENGAN COLLAGEN POWDER

Setiap wanita ingin tampil cantik dan menawan. Tak hairan banyak wanita dari muda sampai ke usia tua menggunakan berbagai macam cara untuk tampil cantik didepan semua orang, apalagi dihadapan orang yang tersayang. Sebut saja berbagai macam cara untuk cantik pasti wanita akan mencubanya. Dari cara tradisional sampai ke cara yang modern. Dari kos murah sampai kepada kos yang mahal. Tak ketinggalan juga dengan amalan-amalan dari nenek moyang.

Tetapi hari ini wanita dan gadis-gadis sudah jarang menerapkan amalan tradisioanal atau amalan nenek moyang dulu-dulu. Mereka lebih cenderung mengamalkan perawatan modern. Sebut saja sistem lacer, suntikan vitamin C, dan sistem botox, sangat terkenal sekali bagi kaum wanita. Tetapi tidak semua wanita mengamalkannya kerana biaya yang mahal. Pada kesempatan ini saya ingin berkongsi satu vitamin Shaklee yang boleh anda amalkan untuk mendapatkan kesihatan badan yg baik. Membolehkan anda awet muda dan tentunya memiliki kulit dan wajah yg cantik. Produk yang saya maksudkan adalah Collagen powder.

miliki Collagen Powder sekarang

Collagen powder  supplement kolagen yang unggul, mengandungi 4,000mg Kolagen RSS (Sisik Ikan Merah) proprietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik Ikan Merah. Kolagen Shaklee adalah sangat rendah dalam berat molekular, sekitar 1,000 Dalton (berat molekular kolagen disukat dalam Dalton) amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Semakin kita menua, tubuh kita menghasilkan semakin kurang dan semakin kurang kolagen. Yang mengakibatkan lebih banyak kedutan dan garis halus, disamping kulit yang semakin kendur. Umur bukanlah hanya satu faktor yang menyebabkan kekurangan kolagen dalam tubuh kita. Kerosakkan kolagen juga boleh dipercepatkan dengan faktor luaran seperti cahaya matahari, radikal bebas di udara, air dan nutrisi, merokok dan sebagainya. Justeru itu, Shaklee Collagen Powder, mampu membantu kulit kita mengekalkan elastisiti semulajadi dan memperlahankan kehadiran kedut-kedut.

jerawat yang teruk boleh dirawat dengan Collagen Powder

Dengan Collagen powder Shaklee kita akan nampak lebih muda.
Kolagen juga bermanfaat untuk membantu menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan semula.
Melebabkan dan menjadikan kulit lebih anjal, lembut dan tegang  serta menegangkan payudara.
Kuku akan menjadi lebih kuat, bintik putih akan hilang dan pangkal kuku akan mengekalkan warna yang sihat.
Kulit akan kurang kering dan elastisiti akan bertambah baik. Kulit juga akan sembuh dengan cepat dan ini akan membantu mengurangkan parut.
Membantu menghilangkan tanda penuaan.

Dengan Collagen powder Shaklee kita akan rasa lebih muda
Kolagen adalah penting untuk tulang seperti juga tulang perlukan kalsium.
Kolagen membantu menguatkan tulang dan mengurangkan kemungkinan menjadi rapuh.
Kolagen juga membantu mengurangkan kesakitan dan geseran di sendi-sendi
Baik untuk mata. Kornea juga memerlukan kolagen dan ianya membantu mengekalkan otot mata supaya tetap anjal.
Mastikan  otak senantiasa sihat. Sel gyla membekalkan nutrisi kepada otak dan ini disokong oleh kolagen. Adalah penting untuk menentukan agar otak anda mendapat manfaat kolagen agar minda anda tetap berkeadaan baik semakin anda menua.

Banyak lagi manfaat Collagen powder untuk kesihatan dan kecantikan anda. Amalkan pengambilan Collagen powder ini untuk anda tetap kelihatan cantik dan awet muda. Suka saya kongsikan bahwa bulan September ini kami mengadakan Promosi Jualan Collagen powder ini. Dengan pembelian 6 box dapat 1 box percuma. Jarang-jarang kami membuat Promosi sebegini. Cepat dan jangan tunggu lagi anda boleh mendapatkan segera dengan harga promosi. Jika anda berminat anda boleh buat pembelian dengan mengklik saja link dibawah ini. Begitu mudah dan pantas. Barang yang anda order akan dihantar oleh kurir kami terus ke rumah anda.
Inginkan discount 15% untuk setiap barangan yang anda order.? Mudah saja..


Jom Join Ahli disini …..

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
—————————————————

Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya whatsapp Qaseh Firdaus
No . Phone : 0176281787 

0 thoughts on “AWET MUDA DENGAN COLLAGEN POWDER

  1. selain untuk kulit, saya suka collagen ni sebab bagus untuk sendi.. ye la..memandu kereta manual..sendi mesti kena sihat..kaau idak, ngeri nak drive..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *